Mese sali meeting


Mese pentru săli de conferințe sau meeting în diferite forme și dimensiuni
Mesele din sălile de conferințe și meeting pot fi moderne, exclusiviste și frumoase. Ce formă doriți să fie masa dvs.? Rotundă, dreptunghiulară, pătrată, tip barcă sau tip butoi - oferim multe forme și dimensiuni diferite pentru a putea avea o masă care să se potrivească perfect spațiului.
Datorită așteptărilor ridicate privind un asemenea spațiu si obiectelor din care se compune, veți posibilitatea de a alege o masă de conferințe cu funcția de tragere sincronizata pull-out sau funcția sit-stand. Un sistem de tracțiune sincronă vă oferă o masă foarte versatilă care poate fi adaptată numărului de oaspeți , asigurând astfel dimensiunea perfectă. Când nu aveți nevoie de extensiile suplimentare, acestea se pot depozita sub masă.Filtreaza culori :Mese de conferințe Quadro sunt realizate cu plăci de MDF de 23 mm. Plăcile sunt disponibile în: furnir (6 tipuri de lemn), laminat (32 de culori), linoleum (5 culori) sau laminat Fenix ​​(nano - în 3 culori). Suprafețele de masă sunt realizate în forme dreptunghiulare, tip butoi și în formă de barcă.
Puteți recunoaște masa de conferințe Quadro datorită coloanelor cilindrice frumoase care sunt disponibile în crom lustruit, oțel inoxidabil periat, aluminiu, negru, gri carbon și oțel alb.
Doriți ca masa dvs. de conferință să fie reglabilă pe înălțime? Nici o problemă, avem de fapt asta ca standard.
PARTENERI Dacca