Depozitare birouri


Vorbim despre o societate digitalizată, cu un consum minim de hârtie, dar în ciuda acestui fapt, avem încă nevoie de spațiu pentru depozitare la locul de muncă. Vă prezentăm în portofoliul DACCA produse durabile, de cea mai înaltă calitate, marca Cube-Design si Kartell.

Mai jos veți găsi două tipuri de îmbinare pentru corpuri de depozitare: V și Quadro. Seria V prezintă o îmbinare în unghi care conferă mobilierului un aspect frumos și elegant, realizată cu o muchie ABS rezistentă la impact, această serie de depozitare fiind produsă pentru utilizare frecventă.

Seria Quadro se folosește pentru realizarea eficientă de biblioteci, dulapuri cu uși glisante sau retractabile, stații de reciclare etc. Filtreaza culori :Făcut cu o îmbinare în unghi cu muchie ABS rezistentă la impact
Calitatea ridicată este importantă și de aceea corpurile de depozitare V au protecții de colț ABS rezistent la impact. Puteți alege oricare dintre culorile disponibile pentru colorarea muchiei - atunci când mobila este făcută în laminat. La alegerea furnirului, marginile sunt din lemn.

Seria V este un design unic - protejat ca design comunitar înregistrat RCD 002724195-0001.


Seria Quadro, de corpuri de depozitare durabile
Seria Quadro oferă o gamă completă de corpuri de depozitare, de la corpuri așezate pe pardoseală, până la dulapuri montate pe perete. 
 
PARTENERI Dacca