Depozitare birouri


Alegeți între corpurile de depozitare de la V sau Quadro
Vorbim despre o "societate fără hârtie", dar în ciuda acestui fapt, avem încă nevoie de spațiu pentru depozitare la locul de muncă - asta este un fapt cert. Incercăm constant să îmbunătățim produsele noastre pentru a ne asigura că toate produsele noastre au cea mai înaltă calitate. Mai jos veți găsi două serii de corpuri pentru depozitare: V și Quadro. Ambele serii de depozitare au aceeasi calitate excelenta si sunt durabile - diferenta este in detaliu. Seria V este făcută cu o imbinare in unghi care dă mobilierului un aspect frumos și elegant. În mod normal, o astfel de articulație in unghi ar face mobila mai fragilă, dar această îmbinare este făcută cu o muchie ABS rezistentă la impact, ceea ce înseamnă că această serie de depozitare este făcută pentru utilizare frecventă.


Filtreaza culori :Făcut cu o imbinare in unghi cu muchie ABS rezistentă la impact
Calitatea ridicată este importantă și de aceea corpurile de depozitare V au protectii de colț ABS rezistent la impact. Puteți alege oricare dintre culorile noastre pentru colorarea muchiei - atunci când mobila este făcută în laminat. La alegerea furnirului, marginile sunt din lemn.
Seria V este un design unic - protejat ca design comunitar înregistrat RCD 002724195-0001.


Seria de corpuri de depozitare durabile
Serie de corpuri de depozitare care conține totul, de la corpuri asezate pe pardosea până la dulapuri montate pe perete. Pe acest site veți găsi o gamă largă de produse oferite în seria de stocare Quadro. În aceasta serie veți găsi biblioteci, dulapuri, dulapuri cu uși glisante, dulapuri retractabile, postamente și stații de reciclare. Fiecare produs din această serie este fabricat din plăci de 16 mm și este întotdeauna fabricat cu un suport de 8 mm, ceea ce înseamnă că puteți utiliza întreaga serie de depozitare, separatoare de cameră sau birouri de informare.
Cabinetul Quadro are multe oportunități și acesta este unul dintre motivele pentru care aceasta este cea mai de succes serie. Seria de stocare are un finisaj care are ca rezultat un design frumos pentru biroul dvs.
PARTENERI Dacca