Alte spații publice


Mobilierul marca Green Furniture Concept se potrivește unei game largi de spații publice, cum ar fi birouri, hoteluri și facilități sportive, arene, primării și alte instituții publice.
 
Majoritatea designerilor de mobilier creează obiecte care sunt confortabile, estetice și cu anumite specificații tehnice. Green Furniture Concept tratează mobilierul ca o platformă de interacțiune, mai ales când vine vorba de mobilierul din spațiile publice, conferindu-i un element social, o insulă în spațiul public, un loc în care oamenii vorbesc, râd, contemplă și se conectează unul cu celălalt.

EN12727-2000 EN16139-2013 Greenguard Sundahus Miljomarkt 30310077 Mobelfakta


Filtreaza culori :Seria Nova C
Linia de banchete Nova C oferă flexibilitatea și libertatea de proiectare prin crearea de configurații la fel de unice ca și spațiul dvs., cu potențialul de a oferi spațiu atât pentru interacțiune, cât și pentru confidențialitate.


Designul banchetei formează o linie de ședere fără întrerupere pentru controlul fluxului natural, în timp ce contururile consistente asigură confort. Amprenta mică contribuie la utilizarea eficientă a spațiului, iar varietatea mare de culori și accesorii conferă unicitate fiecărui proiect.

Seria Leaf Lamp
Leaf Lamp este o soluție de iluminare ambientală și acustică care imită design-urile organice regăsite în natură; este realizată în întregime din materiale naturale care oferă calități ignifuge și de absorbție a sunetului.


Frunzele de pâslă absorb sunetul (clasa A) și îmbunătățesc radical percepția de vorbire într-un spațiu. Leaf Lamp se regăsește sub formă de arbori cu proprietăți de iluminare de dimensiuni mari,  și sub formă suspendată de până la ø130 cm. 
Seria Radius
Seria Radius este alcătuită din accesorii, cum ar fi separatoare, ghivece ornamentale, încărcătoare și recipiente de reciclare concepute pentru a se potrivi seriilor de banchete Nova C și IOU. De asemenea, funcționează foarte bine ca produse independente.
 

PARTENERI Dacca