Alte spatii publice


Mobilierul nostru se potrivește unei game largi de spații publice, cum ar fi municipii, birouri, hoteluri și facilități sportive / arene.
Majoritatea designerilor de mobilier creează obiecte care sunt confortabile pentru a sta, frumoase și, poate, să rezolve o problemă pentru utilizator. Dar trebuie să ne dăm seama că mobilierul poate fi o platformă de interacțiune. Mai ales când vine vorba de mobilierul public, proiectăm ceva pentru ca toată lumea să o împărtășească. O insulă în spațiul public. Un loc în care oamenii vorbesc, râd, contempla și se conectează unul cu celălalt.Filtreaza culori :Seria Nova C
Linia noastră de banchete sculpturale Nova C vă oferă flexibilitatea și libertatea de proiectare prin modularitatea pentru a crea configurații la fel de unice ca și spațiul dvs., cu potențialul de a oferi spațiu atât pentru interacțiune, cât și pentru confidențialitate.
Designul banchetei formează o linie de ședere fără intrerupere pentru controlul fluxului natural, în timp ce contururile consistente ale corpului asigură confort. Amprenta mică face o utilizare eficientă a spațiului. Și configurabilitatea merge și în culori și accesorii - fiecare proiect poate fi unic.

Seria Leaf Lamp
Leaf Lamp este o soluție de iluminare ambientală și acustică care imită design-urile organice găsite în natură și este realizată în întregime din materiale naturale care oferă calități ignifuge și de absorbție a sunetului.
Frunzele de pâslă din lână absoarbe sunetul (clasa A) și îmbunătățesc radical percepția de vorbire într-o cameră. Leaf Lamp este oferită ca arbori de lumină de dimensiuni mari, cu interioare mari și pandantive de până la ø130 cm.

Seria IOU
IOU este un exemplu minunat de design up-cycled. Piesele de ședere sunt realizate din cherestea de stejar solid, sortată din resturi din industria pardoselilor, cadrul fiind realizat din oțel reciclat. Ea lasă o amprentă mică, iar curbura semnăturii permite configurații mari în scară cu interioare mari.

Seria Radius
Seria Radius este alcătuită din accesorii, cum ar fi separatoare, ghivece ornamentale, încărcătoare și recipiente de reciclare concepute pentru a se potrivi seriilor noastre de banchete Nova C și IOU. De asemenea, funcționează foarte bine ca produse independente.
 
PARTENERI Dacca