Zone de așteptare mijloace de transport


Călătorii din zonele de așteptare ale mijloacelor de transport au nevoie de soluții care să le ofere confortul șederii între călătorii.

Mobilierul inovativ marca Green Furniture Concept oferă posibilitatea de a crea zone private și de a reduce nivelul de zgomot, precum și de a crea locații pentru interacțiune.

EN12727-2000 EN16139-2013 Greenguard Sundahus Miljomarkt 30310077 Mobelfakta


Filtreaza culori :Seria Nova C
Linia de banchete Nova C oferă flexibilitatea și libertatea de proiectare prin crearea de configurații la fel de unice ca și spațiul dvs., cu potențialul de a oferi spațiu atât pentru interacțiune, cât și pentru confidențialitate.
Designul banchetei formează o linie de ședere fără întrerupere pentru controlul fluxului natural, în timp ce contururile consistente asigură confort. Amprenta mică contribuie la utilizarea eficientă a spațiului, iar varietatea mare de culori și accesorii conferă unicitate fiecărui proiect.

Seria Leaf Lamp
Leaf Lamp este o soluție de iluminare ambientală și acustică care imită design-urile organice regăsite în natură; este realizată în întregime din materiale naturale care oferă calități ignifuge și de absorbție a sunetului.


Frunzele de pâslă absorb sunetul (clasa A) și îmbunătățesc radical percepția de vorbire într-un spațiu. Leaf Lamp se regăsește sub formă de arbori cu proprietăți de iluminare de dimensiuni mari,  și sub formă suspendată de până la ø130 cm.


Seria Radius
Seria Radius este alcătuită din accesorii, cum ar fi separatoare, ghivece ornamentale, încărcătoare și recipiente de reciclare concepute pentru a se potrivi seriilor de banchete Nova C și IOU. De asemenea, funcționează foarte bine ca produse independente.

PARTENERI Dacca