Aeroport


Pe măsură ce numărul pasagerilor excede capacitatea aeroporturilor, devine esențială găsirea soluțiilor care să rezolve deficitul de scaune, crescând astfel satisfacția călătorilor în moduri surprinzătoare. Elementele potrivite pot transforma întreaga experiență a celor care tranzitează aeroporturile.

Se poate crește numărul locurilor de șezut prin alegerea produselor cu o amprentă mai mică de suprafață. Ambientul din aeroporturi poate fi substanțial îmbunătățit prin alegerea mobilierului care nu oferă doar locul de ședere, dar și contribuie la crearea unui mediu plăcut și primitor.

Pentru a crea impresia unui aeroport mai mare, în zone cu trafic ridicat, se poate apela la un numar de scaune care excede necesarul de locuri, deoarece scaunele goale, disponibile, fac zonele să pară mai spațioase.
EN12727-2000 EN16139-2013 Greenguard Sundahus Miljomarkt 30310077 Mobelfakta


Filtreaza culori :Seria Nova C
Linia de banchete Nova C oferă flexibilitatea și libertatea de proiectare prin crearea de configurații la fel de unice ca și spațiul dvs., cu potențialul de a oferi spațiu atât pentru interacțiune, cât și pentru confidențialitate.
Designul banchetei formează o linie de ședere fără întrerupere pentru controlul fluxului natural, în timp ce contururile consistente asigură confort. Amprenta mică contribuie la utilizarea eficientă a spațiului, iar varietatea mare de culori și accesorii conferă unicitate fiecărui proiect.
 


Seria Leaf Lamp
Leaf Lamp este o soluție de iluminare ambientală și acustică care imită design-urile organice regăsite în natură; este realizată în întregime din materiale naturale care oferă calități ignifuge și de absorbție a sunetului.
Frunzele de pâslă absorb sunetul (clasa A) și îmbunătățesc radical percepția de vorbire într-un spațiu. Leaf Lamp se regăsește sub formă de arbori cu proprietăți de iluminare de dimensiuni mari,  și sub formă suspendată de până la ø130 cm.
 

 
Seria Radius
Seria Radius este alcătuită din accesorii, cum ar fi separatoare, ghivece ornamentale, încărcătoare și recipiente de reciclare concepute pentru a se potrivi seriilor de banchete Nova C și IOU. De asemenea, funcționează foarte bine ca produse independente.
 
 
PARTENERI Dacca