Receptii domeniul sanatatii


Crearea unor concepte de asteptare incluzive pentru zone cu plan deschis, scalare pentru clinici de dimensiuni reduse și facilități orientate spre familie.
Fiecare produs este fabricat din lemn certificat FSC sau materiale reciclabile. Produsele sunt fabricate în Suedia, foarte rezistente și finisate cu un strat rezistent de ulei de ceară. Natural, non-toxice și antialergice, scaunele îndeplinesc cerințele de igienizare, reducând în același timp impactul spitalului asupra mediului.Filtreaza culori :Seria Nova C
Linia noastră de banchete sculpturale Nova C vă oferă flexibilitatea și libertatea de proiectare prin modularitatea pentru a crea configurații la fel de unice ca și spațiul dvs., cu potențialul de a oferi spațiu atât pentru interacțiune, cât și pentru confidențialitate.
Designul banchetei formează o linie de ședere fără intrerupere pentru controlul fluxului natural, în timp ce contururile consistente ale corpului asigură confort. Amprenta mică face o utilizare eficientă a spațiului. Și configurabilitatea merge și în culori și accesorii - fiecare proiect poate fi unic.

Seria Leaf Lamp
Leaf Lamp este o soluție de iluminare ambientală și acustică care imită design-urile organice găsite în natură și este realizată în întregime din materiale naturale care oferă calități ignifuge și de absorbție a sunetului.
Frunzele de pâslă din lână absoarbe sunetul (clasa A) și îmbunătățesc radical percepția de vorbire într-o cameră. Leaf Lamp este oferită ca arbori de lumină de dimensiuni mari, cu interioare mari și pandantive de până la ø130 cm.

Seria IOU
IOU este un exemplu minunat de design up-cycled. Piesele de ședere sunt realizate din cherestea de stejar solid, sortată din resturi din industria pardoselilor, cadrul fiind realizat din oțel reciclat. Ea lasă o amprentă mică, iar curbura semnăturii permite configurații mari în scară cu interioare mari.

Seria Radius
Seria Radius este alcătuită din accesorii, cum ar fi separatoare, ghivece ornamentale, încărcătoare și recipiente de reciclare concepute pentru a se potrivi seriilor noastre de banchete Nova C și IOU. De asemenea, funcționează foarte bine ca produse independente.
 
PARTENERI Dacca