Spații comerciale


Centrele comerciale, galeriile și alte zone, cum ar fi cele din aeroporturile internaționale, au nevoie de soluții de mobilier de mare amploare cu o identitate unică și posibilitatea controlului natural al fluxului.

 

O mulțime de spații comerciale, aeroporturi, mall-uri și alte locații publice interioare doresc să se impună din punct de vedere arhitectural.

Clădirile mari, formele organice, intrarea impunătoare și brandurile prestigioase sunt câteva dintre caracteristicile unei amenajări de succes a acestor tipuri de spații. Noile soluții marca Green Furniture Concept oferă posibilități de a crea interioare grandioase, cu locuri de șezut cu forme inedite, curbe, care se conectează impecabil și se încadrează ușor în proiecte.

EN12727-2000 EN16139-2013 Greenguard Sundahus Miljomarkt 30310077 Mobelfakta


Filtreaza culori :Seria Nova C
Linia de banchete Nova C oferă flexibilitatea și libertatea de proiectare prin crearea de configurații la fel de unice ca și spațiul dvs., cu potențialul de a oferi spațiu atât pentru interacțiune, cât și pentru confidențialitate.


Designul banchetei formează o linie de ședere fără întrerupere pentru controlul fluxului natural, în timp ce contururile consistente asigură confort. Amprenta mică contribuie la utilizarea eficientă a spațiului, iar varietatea mare de culori și accesorii conferă unicitate fiecărui proiect.

Seria Leaf Lamp
Leaf Lamp este o soluție de iluminare ambientală și acustică ce imită design-urile organice regăsite în natură; este realizată în întregime din materiale naturale care oferă calități ignifuge și de absorbție a sunetului.


Frunzele de pâslă absorb sunetul (clasa A) și îmbunătățesc radical percepția de vorbire într-un spațiu. Leaf Lamp se regăsește sub formă de arbori cu proprietăți de iluminare de dimensiuni mari,  și sub formă suspendată de până la ø130 cm.

Seria Radius
Seria Radius este alcătuită din accesorii, cum ar fi separatoare, ghivece ornamentale, încărcătoare și recipiente de reciclare concepute pentru a se potrivi seriilor de banchete Nova C și IOU. De asemenea, funcționează foarte bine ca produse independente.

PARTENERI Dacca