Soluții amenajare holuri și scări

Amenajare clădiri de birouri, bănci, sedii administrative, tribunale și judecătorii, poliție

Volumul de trafic ridicat este principala particularitate a holurilor și a scărilor, fie că vorbim de amenajarea de clădiri de birouri și bănci, sau de amenajarea circulațiilor în sedii administrative, tribunale și judecătorii. Pardoselile pentru amenajarea scărilor și a holurilor trebuie să îndeplinească niște condiții de calitate și durabilitate speciale.

Pardoseala pentru scări și holuri trebuie să fie rezistentă la trafic intens, foarte rezistentă la murdărire, ușor de curățat și rezistentă la agenții chimici de curățare, antistatică și ignifugată. O soluție estetică, durabilă și practică pentru amenajarea scărilor și a holurilor este mocheta cu clasa de trafic 33 – comercial intens.


De asemenea, pardoseala inovatoare Flotex creată de Forbo se pliază perfect pe specificul și exigențele impuse de amenajarea holurilor și a scărilor pentru clădiri de birouri, bănci, amenajarea de sedii administrative, tribunale și judecătorii sau amenajarea unui sediu de poliție. Pardoseala Flotex este recomandată pentru proprietățile speciale: rezistența la trafic extrem, posiblitatea de a fi personalizată la rezoluție HD, confortul sporit, proprietățile antibacteriane și antialergice, capacitatea de izolare termică și fonică, dar și întreținerea ușoară, cu un sistem profesional de curățenie cu injecție / extracție. Soluții amenajare holuri și scări interioare pentru hoteluri, cinematografe, teatre, centre culturale. 

 

Atât în hoteluri și restaurante, cât și în cinematografe, teatre sau centre culturale, designul și calitatea soluțiilor de amenajare a interioarelor, fie că vorbim de încăperi propriu-zise sau de holuri și scări, sunt esențiale păentru ca cei care trec pragul acestora să revină cu plăcere.


Estetica, durabilitatea și întreținerea ușoară și ecpnomică pe termen lung sunt câteva dintre principiile generale ce stau la baza proiectului de amenajare pentru holuri și scări. Pentru pardoseli, soluțiile recomandate pentru amenajarea durabilă și estetică a circulațiilor trebuie să fie rezistente la trafic intens și la murdărire, ușor de curățat, antistatice și ignifugate, cu o bună absorbanță fonică.

Recomandăm mocheta personalizată de calitate, cu clasa de trafic 33 comercial intens, confortabilă la mers, creată special pentru holuri și scări cu un volum de trafic ridicat.De asemenea, pardoseala inovatoare Flotex creată de Forbo este o soluție eficientă pentru o investiție durabilă în amenajarea holurilor și a scărilor interioare. Pardoseala Flotex este rezistentă la trafic extrem, confortabilă, are proprietăți antibacteriene și antialergice, capacitate de izolare termică și fonică.

PARTENERI Dacca