Bolon by You (dale)


 
Aplicația Bolon By You design tool vă ofera printr-un proces simplu, în 3 etape, o pardoseală personalizată, unică. Mai întâi, alegeți un model din cele 6 prezentate mai jos. Selectați o culoare pentru firul orizontal și apoi o culoare pentru firul vertical. Exportați desenele și modelele dvs. în zona de moodboard, unde le puteți compara și evalua înainte de a comanda mostrele.

Grosime : 3,0 mm;
Dimensiune : 50 cm x 50 cm;
clasa de trafic 33 clasa de ignifugare Bfl s1 acustic antiderapant antistatic Breeam FloorScore GreenTag M1 NAAF PVC


Filtreaza culori :Colecția BBY in dale este alcătuită din 4 modele cu caractere diferite - POPPY, STITCH, FIELD, CALM - din care se poate crea o pardoseală unică. De la forme grafice, liniare la elemente organice sau jucăușe, Bolon By You încurajează designerii să exploreze și să creeze. 

Colecția de pardoseală conține douăsprezece culori care nu sunt disponibile în nici o altă colecție standard Bolon, de la nuanțe pastel, culori intense, până la tonuri mai întunecate și sobre.

Modelele și culorile Bolon By You sunt astfel create încât să nu fie limitate în ceea ce privește tipul de spațiu în care pot fi folosite.

Magia colecției este capacitatea sa de a interacționa - între elementele de design, dar și între arhitect sau designer și Bolon.
BRE GLOBAL
PARTENERI Dacca