Bolon by You (dale)


 
Instrumentul web Bolon By You design tool, vă ofera printr-un proces simplu, în 3 etape, o pardosea proprie, proiectată personal. Mai întâi, alegeți un model din cele 4 prezentate mai jos. După aceasta, selectați o culoare orizontala și apoi o culoare verticala. După ce ați făcut acest lucru, exportați desenele și modelele dvs. în zona de mood board, unde le puteți compara și evalua înainte de a comanda mostrele.

Grosime : 3,0 mm;
Dimensiune : 50 cm x 50 cm;
clasa de trafic 33 clasa de ignifugare Bfl s1 acustic antiderapant antistatic Breeam FloorScore GreenTag M1 NAAF PVC


Filtreaza culori :Colecția BBY in dale este alcătuită din 4 modele cu caractere diferite - POPPY, STITCH, FIELD, CALM - din care se poate crea un spectru larg de identități vizuale. De la expresii grafice, liniare la forme organice, mai moi și elemente jucause, Bolon By You încurajează designerii să exploreze și să creeze. 
Colecția conține douăsprezece culori de urzeala care nu sunt disponibile în nici o altă colecție standard Bolon. Acestea reprezintă o paletă largă, de la nuanțe de pastel ușor până la culori primordiale, pline de încredere și tonuri mai întunecate și mai sobre.  Ca atare, am creat modelele și culorile în Bolon By You în așa fel încât să nu fie limitate în ceea ce privește tipul de mediu în care pot fi folosite. Nu există greșeli atunci când vine vorba de modul în care sunt alese și așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele imaginației altor oameni. Magia colecției este capacitatea sa de a interacționa - între elementele de design, dar și între arhitect sau designer și Bolon prin intermediul instrumentului web. https://www.bolon.com/en/search-products#filters:collections:22337;
INTRETINERE SI CURATARE

 Ghid de curatare si intretinere

 Curatare_zilnica - video

 Curatare_periodica - video

 Curatare_pete - video
SPECIFICATII TEHNICE

 Technical_data_sheet
PARTENERI Dacca