Bolon by You (rola)


Modele personalizate de pardoseli Bolon, Suedia.

Aplicația Bolon By You design tool vă ofera printr-un proces simplu, în 3 etape, o pardoseală personalizată, unică. Mai întâi, alegeți un model din cele 6 prezentate mai jos. Selectați o culoare pentru firul orizontal și apoi o culoare pentru firul vertical. Exportați desenele și modelele dvs. în zona de moodboard, unde le puteți compara și evalua înainte de a comanda mostrele.

Grosime : 2,5 mm;
Dimensiune : 25 m x 200 cm;
clasa de trafic 33 clasa de ignifugare Bfl s1 acustic antiderapant antistatic Breeam FloorScore GreenTag M1 NAAF PVC


Filtreaza culori :Colecția este alcătuită din șase modele cu designuri diferite - Weave, Geometric, Dot, Lace, Grid and Stripe. De la forme grafice, liniare la elemente organice sau jucăușe, Bolon By You încurajează designerii să exploreze și să creeze. 
Colecția conține douăsprezece culori care nu sunt disponibile în nici o altă colecție standard Bolon, de la nuanțe pastel, culori intense, până la tonuri mai întunecate și sobre. Modelele și culorile Bolon By You sunt astfel create încât să nu fie limitate în ceea ce privește tipul de spațiu în care pot fi folosite. Magia colecției este capacitatea sa de a interacționa - între elementele de design, dar și între arhitect sau designer și Bolon prin intermediul instrumentului web. https://www.bolon.com/en/search-products#filters:collections:22337;
INTRETINERE SI CURATARE

 Ghid de curatare si intretinere

 Curatare_zilnica - video

 Curatare_periodica - video

 Curatare_pete - video
SPECIFICATII TEHNICE

 Technical_data_sheet
PARTENERI Dacca