Bolon by You (rola)


Modele personalizate de pardoseli Bolon, Suedia.

Aplicația Bolon By You design tool vă ofera printr-un proces simplu, în 3 etape, o pardoseală personalizată, unică. Mai întâi, alegeți un model din cele 6 prezentate mai jos.

Selectați o culoare pentru firul orizontal și apoi o culoare pentru firul vertical. Exportați desenele și modelele dvs. în zona de moodboard, unde le puteți compara și evalua înainte de a comanda mostrele.

Grosime : 2,5 mm;
Dimensiune : 25 m x 200 cm;
PVC NAAF M1 GreenTag FloorScore Breeam antistatic antiderapant acustic clasa de ignifugare Bfl s1 clasa de trafic 33


Filtreaza culori :Colecția de pardoseală este alcătuită din șase modele cu designuri diferite - Weave, Geometric, Dot, Lace, Grid and Stripe. De la forme grafice, liniare la elemente organice sau jucăușe, Bolon By You încurajează designerii să exploreze și să creeze. 
 
Colecția de pardoseală Bolon by You conține 12 culori care nu sunt disponibile în nici o altă colecție standard Bolon, de la nuanțe pastel, culori intense, până la tonuri mai întunecate și sobre.

Modelele și culorile din colecția de pardoseală Bolon By You sunt astfel create încât să nu fie limitate în ceea ce privește tipul de spațiu în care pot fi folosite.
BRE GLOBAL
PARTENERI Dacca