Ethnic


Bolon Orginal1

Bolon este o pardoseală care reflectă lumina naturală, frumusețea și peisajul Suediei. Patternul inedit amintește de pământ, piatră și stâncă, cu inserții metalice futuriste sugerând luminile nordice. Aceste calități sofisticate împreună cu senzația plăcută și fină la atingere a materialului, permite acestei pardoseli să creeze armonie, în special în spații comerciale și medii hoteliere.

Dimensiune rolă/dală : 50 cm x 50 cm; 200 cm x 25 m;
Grosime : 2,4 mm / 2,9 mm;
PVC NAAF M1 GreenTag FloorScore Breeam antistatic antiderapant acustic clasa de ignifugare Bfl s1 clasa de trafic 32


Filtreaza culori :În nordul Suediei, cultura, lumina naturală și frumusețea sunt destul de unice. Colectia Ethnic valorifică acest sentiment, creând modele remarcabile care amintește de pământ, piatră și stâncă, cu o strălucire metalică futuristă care sugerează o lumină nordică rece. Aceste calități sofisticate, împreună cu atingerea și simțul său clasic, moale, textil, permit Bolon Ethnic să se armonizeze perfect cu proiectele de retail și de hotel. Colecția este împletită cu fire pliate, cu o clasă de uzură clasa medie (clasa de trafic 32).
Bolon Ethnic este disponibila sub formă de role și dale. În role, sunt disponibile șase articole - Akka, Kebne, Kaise, Abisko, Saivo (nou) și Gabna (nou). În dale, 1 culoare, Abisko. Cele șase articole de tip rola sunt de asemenea disponibile ca forme incluse în Bolon Studio TM
INTRETINERE SI CURATARE

 Ghid de curatare si intretinere

 Curatare_zilnica - video

 Curatare_periodica - video

 Curatare_pete - video
SPECIFICATII TEHNICE

 Technical_data_sheet
PARTENERI Dacca