Artisan


Bolon, Suedia - pardoseli inovatoare

Colecția de pardoseli Bolon Artisan se remarcă prin designul inovator, ce abordează modelele și liniile tradiționale ale pardoselilor într-o lumină modernă, datorită tehnologiilor moderne de fabricare, ce permit combinații nelimitate.

Grosime : 2,5 mm / 3,0 mm;
Dimensiune rolă/dală : 200 cm x 25 m; 50 cm x 50 cm;
clasa de trafic 33 clasa de ignifugare Bfl s1 acustic antiderapant antistatic Breeam FloorScore GreenTag M1 NAAF PVC


Filtreaza culori :Inspirat de munca de artizanat din trecut, valorificând în același timp oportunitățile oferite de tehnologia modernă, Bolon Artisan este proiectat pentru zone mai mari și este o soluție ideală pentru birouri, hoteluri și alte interioare. Dispunând de o paletă de culori din epoca artizanatului, Bolon Artisan are un fir profilat, un fir cu suprafață texturata care poate fi obtinut prin țesătura jacquard, iar caracteristicile sale contribuie la orice proiect de design, precum și la un sentiment cald, textil . În plus, acest fir de tesatura mixtă oferă un nivel ridicat de rezistență la murdărie și la uzură.
Artisan este disponibil sub formă de rulouri și dale.
În rulouri sunt disponibile opt culori - cărbune, ardezie, ecru, caramida, petrol (nou), fuchsia (nouă), malachit (nouă) și motley (nouă). În dale sunt disponibile șase culori - cărbune, ardezie, ecru, petrol (nou), fuchsia (nou) și malachit (nou). Artisan poate fi de asemenea furnizat ca orice formă inclusă în Bolon Studio TM.
 
 
INTRETINERE SI CURATARE

 Ghid de curatare si intretinere

 Curatare_zilnica - video

 Curatare_periodica - video

 Curatare_pete - video
SPECIFICATII TEHNICE


 Technical_data_sheet
PARTENERI Dacca