Graphic


Pardoseală Bolon Original2

Graphic este o colectie Bolon cu un design modern, disponibil în 8 variante, foarte potrivit în interioarele cu un design contemporan. Colecția de pardoseli Bolon Graphic este concepută în special pentru interioarele cu trafic mediu și trafic intens, foarte rezistente în timp și ușor de curățat.

Dimensiune rolă/dală : 200 cm x 25 m; 50 cm x 50 cm;
Grosime : 2,5 mm / 3,0 mm;
clasa de ignifugare Bfl s1 acustic antiderapant antistatic NAAF PVC M1 GreenTag FloorScore Breeam clasa de trafic 33


Filtreaza culori :Graphic este soluția  de design propusa pentru pardoseli, creată pentru medii cu trafic intens, cum ar fi birouri sau retail unde aspectul contemporan incitant trebuie să fie armonizat cu ambianța clasică și sobră. Dispunând de un fir eliptic, țesătura mai plăcută și mai uniformă a lui Graphic îl face colecția cea mai strânsă și cea mai netedă - o caracteristică care o face o alegere remarcabilă în zonele cu trafic pietonal ridicat. Inspirat de arhitectura modernă și de structurile din sticlă și oțel provocatoare, Graphic este disponibil sub formă de role și dale.
În rola, sunt disponibile 8 articole - Etch (new), Draw, String, Mache, Herringbone Black, Herringbone Beige, Gradient (nou) și Checked (new). În dale, alegeți din Etch, Draw, String, Mache, Textură Neagră (nouă), Textură bej (nouă), Textură gri (nouă), Londra și New York.
INTRETINERE SI CURATARE

 Ghid de curatare si intretinere

 Curatare_zilnica - video

 Curatare_periodica - video

 Curatare_pete - video
SPECIFICATII TEHNICE

Technical_data_sheet
PARTENERI Dacca