Eternal Design


Covoare PVC Design

Colecția de covoare PVC Eternal Design include o serie de modele printate digital, care conferă o nouă dimensiune de design și culoare.

Această mare varietate de culori și designuri, precum și rezistența la trafic intens, recomandă colecțiile Eternal în spații dintre cele mai diverse: școli, birouri, spații comerciale, magazine, gradinițe, școli, instituții publice, etc. 
Preturi de la 18.52 € / mp excl. TVA Nu include taxa de cut service si transportul extern.

Grosime : 2,0 mm;
Dimensiune : 25 m x 200 cm;
clasa de trafic 43 clasa de ignifugare Bfl s1 conductivitate termica pretabilitate pentru scaun rotativ rezistenta chimica acustic antiderapant antistatic


Filtreaza culori :Spre deosebire de alte pardoseli, un covor PVC este fără rosturi, fiind o pardoseală continuă. Aceasta este potrivită pentru spațiile sanitare, de învățământ, birouri, instituții, spații de industrie alimentară, farmaceutică dar și în zonele de lucru industriale, unde este recomandat covorul PVC conductiv.
Eternal este un covor PVC eterogen de înaltă performanță care raspunde tuturor cerințelor generale din diverse domenii. Produsă cu tehnologie de ultima oră, pardoseala din pvc Eternal conține până la 50% materii reciclate și nu conține ftalați.
PARTENERI Dacca