Marmoleum Cocoa


Marmoleum Solid rolă. Linoleum natural.

Marmoleum Cocoa este o inovație în domeniul linoleumului. Adăugând granule de cacao ingredientelor tradiționale care compun colecțiile Marmoleum, se crează o textură impresionantă, cu aspect atât natural cât și contemporan. Inserțiile de cacao dau linoleumului natural o granulație proaspătă, modernă și cu avantajul mascării murdăriei.

Dimensiune : 25 m x 200 cm;
Grosime : 2,0 mm;
clasa de trafic 43 clasa de ingifugare Cfl s1 conductivitate termica LCA rezistenta chimica antibacterian antiderapant antistatic Green Building Materials Nature Plus Breeam EPD


Filtreaza culori :



Natura pura a pardoselii din linoleum. Vă prezentăm cu mândrie noua noastră colecție Marmoleum Solid, care îmbină designul atractiv al pardoselilor contemporane cu versatilitatea și inovația de neegalat. Descoperiți Marmoleum Cocoa unde s-au adăugat coji de cacao creând un aspect granular unic. Sau aruncați o privire asupra designului in relief Slate, care îmbină estetica pietrei cu caldura si puritatea pardoselii Marmoleum. Explorați cât de distinctiv poate fi Marmoleum cu noile colectii Concrete, Cocoa, Piano, Slate și Walton.
MATERIALE PURE
● Fabricat din materii prime naturale, inclusiv ulei de in si faina de lemn
● Utilizarea materialelor reciclate moderne, cum ar fi cojile de cacao
● Soluția durabilă pentru pardoseli: fără CO2 și fără PVC
EMOTIE PURA
● Pardoseală versatilă, autentică, cu o mostenire lunga și valoroasa
● Tonurile profunde de culori și design-urile caracteristice se conectează ușor cu orice interior
● Materialul pur și autentic contribuie la crearea unui mediu în care oamenii se simt confortabil.
PARTENERI Dacca