Haute Couture


Mochetă cu design tematic

Haute Couture este o colecție creată în tradiția covoarelor și mochetelor cu un design jacquard, care utilizează o tehnică modernă ce conferă țesăturilor energie și rafinament. Mocheta Haute Couture este elegantă și stilată, potrivită pentru stiluri atât tradiționale, cât și contemporane.
Pretabilă la încălzirea în pardoseală, rezistentă la uzură și cu o absorbanță fonică foarte bună, Haute Couture este un produs prin definiție fashion, dar de asemenea întrunește cerințele tehnice necesare.

Grosime : 9,0 mm ;
Dimensiune : 2,95 m (lăţime);
pretabil pentru scari pretabilitate pentru scaun rotativ acustic conductivitate termica clasa de ignifugare Bfl s1 clasa de trafic 32


Filtreaza culori :Haute Couture vine în 3 combinații de fibre: WW, CW, CP, fiecare îndeplinind cele mai stricte criterii de uzură.
Haute Couture se remarcă prin calitatea și confortul dat de tehnologia de țesere și a suportului de confort 100% PET reciclat, fiind pretabilă pentru orice tip de spațiu.
Pretabilă la încălzirea în pardoseală, rezistentă la uzură și cu o absorbanță fonică foarte bună, Haute Couture este un produs prin definiție fashion, dar de asemenea întrunește cerințele tehnice necesare.
GHID DE INTRETINERE SI CURATARE

CLEANING_INSTRUCTIONS
COLECTIE DESIGN HAUTE CUTURE

HC_DESIGN_CATALOG
PARTENERI Dacca