Haute Couture


Mochetă cu design tematic

Haute Couture este o colecție creată în tradiția covoarelor și mochetelor cu un design jacquard, care utilizează o tehnică modernă ce conferă țesăturilor energie și rafinament. Mocheta Haute Couture este elegantă și stilată, potrivită pentru stiluri atât tradiționale, cât și contemporane.
Pretabilă la încălzirea în pardoseală, rezistentă la uzură și cu o absorbanță fonică foarte bună, Haute Couture este un produs prin definiție fashion, dar de asemenea întrunește cerințele tehnice necesare.
Preturi de la 58.00 € / mp excl. TVA Nu include taxa de cut service si transportul extern.

Grosime : 9,0 mm ;
Dimensiune : 2,95 m (lăţime);
clasa de trafic 32 clasa de ignifugare Bfl s1 conductivitate termica acustic pretabilitate pentru scaun rotativ pretabil pentru scari


Filtreaza culori :Haute Couture vine în 3 combinații de fibre: WW, CW, CP, fiecare îndeplinind cele mai stricte criterii de uzură.
Haute Couture se remarcă prin calitatea și confortul dat de tehnologia de țesere și a suportului de confort 100% PET reciclat, fiind pretabilă pentru orice tip de spațiu.
Pretabilă la încălzirea în pardoseală, rezistentă la uzură și cu o absorbanță fonică foarte bună, Haute Couture este un produs prin definiție fashion, dar de asemenea întrunește cerințele tehnice necesare.
PARTENERI Dacca