Haute Couture


Mochetă cu design tematic

Haute Couture este o colecție creată în tradiția covoarelor și mochetelor cu un design jacquard, dar care utilizează o tehnică modernă care conferă țesăturilor o nouă energie și rafinament. Haute Couture a fost conceput pentru a îmbrăca podeaua din fiecare cameră interioară de apartamente, case, hoteluri de lux, birouri, si de ce nu, avioane, trenuri si bărci.

Grosime : 9,0 mm ;
Dimensiune : 2,95 m (lăţime);
pretabil pentru scari pretabilitate pentru scaun rotativ acustic conductivitate termica clasa de ignifugare Bfl s1 clasa de trafic 32


Filtreaza culori :Haute couture vine în 3 combinatii de fibre: WW, CW, CP fiecare îndeplinind cele mai stricte criterii de uzură. Mocheta Haute Couture este elegantă și stilată, potrivită pentru stiluri atât tradiționale cât și contemporane.

Designurile Haute Couture sunt create pentru a simti calitatea si confortul dat de tehnologia de tesere si a suportului de confort 100% PET reciclat, fiind pretabila pentru orice tip de spatiu. 

Pretabila la incalzirea in pardosea, durabila la uzura si o absorbanta fonica foarte buna, Haute Cuture este un produs care este prin definitie fashion, dar de asemenea intruneste cerintele tehnice necesare.

GHID DE INTRETINERE SI CURATARE

CLEANING_INSTRUCTIONS
COLECTIE DESIGN HAUTE CUTURE

HC_DESIGN_CATALOG
PARTENERI Dacca