Smartstrand Lounge


Mocheta SmartStrand Forever Clean cu tehnologia Nanoloc™ 

SmartStrand Dream este o mochetă moale la atingere, catifelată, durabilă și rezistentă. SmartStrand Forever Clean cu nanotehnologia avansată Nanoloc  este singura mochetă cu rezistență la pete încorporată în miezul fibrei, oferind o protecție permanentă împotriva murdăriei spre deosebire de alte tipuri de mochetă care au protecții temporare. Mocheta SmartStrand Forever Clean se curăță mai repede, mai bine și mai ușor decât oricare alt tip de mochetă.
Preturi de la 33.73 € / mp excl. TVA Nu include taxa de cut service si transportul extern.

Grosime : 10,0 mm;
Dimensiune : 400 cm / 500 cm (lăţime);
clasa de trafic 32 clasa de ingifugare Cfl s1 clasa de confort LC5 conductivitate termica acustic antiderapant antistatic pretabil pentru scari 100% Triexta semnatura verde SmartStrand


Filtreaza culori :Ușor de curățat și întreținut
Nanoloc™ - o nanotehnologie avansată - nanoparticule ultrafine se unesc la nivel molecular pentru a încapsula  complet firul SmartStrand creând o bariera împotriva murdăriei. 
Durabilitate
SmartStrand Forever Clean este produsă dintr-o fir inovator, proiectat să reziste la trafic, menținându-și nealterate aspectul și frumusețea în timp.
Confort și aspect
Mocheta conferă caldură și confort unei încăperi mai mult decât orice altă pardoseală. Mocheta SmartStrand Forever Clean are un aspect deosebit de plăcut, este extrem de confortabilă, moale și plăcută la atingere
Mochetă ecologică
GreenSmartStrand Forever Clean este produsă dintr-o fibră ecologică realizată din materiale organice regenerabile pe baza de plante ceea ce permite reducerea consumului de energie în procesul de fabricație.
Colecția Smartstrand Forever Clean este realizată în Belgia de Lano Carpets in conformitate cu cele mai stricte cerințe de calitate și în conformitate cu sisteme de control ISO/ Green adecvate.

Carpet Durability Test - SmartStrand Silk Reserve vs. a Rhino

PARTENERI Dacca