Personalizare Axminster


Mochetă personalizată

Mocheta personalizată Axminster este alegerea ideală pentru destinații pretențioase precum hotelurile de 4* sau 5*, sau alte spații în care pardoseala trebuie să se armonizeze perfect cu celelalte elemente ambientale. În aceste amenajări cerințele de calitate sunt importante, de aceea recomandăm mocheta țesută de tip Axminster pentru calitatea deosebită și posibilitatea de a se plia pe specificul și designul încăperilor.

Dimensiune : 400 cm (lăţime);
Grosime : 9,5 mm;
IMO Wool Mark tratat impotriva molilor 20% PA 80% WO pretabil pentru scari clasa de confort LC5 clasa de ignifugare Bfl s1 clasa de trafic 33


Filtreaza culori :Mocheta Axminster este foarte rezistentă și confortabilă datorită celor 3 tipuri de fire țesute: conține 80% lână britanică și lână din Noua Zeelandă, amestecată cu 20% poliamidă. Această combinație unică conferă o menținere superioară a aspectului mochetei și o durabilitate excepțională. Personalizarea de tip Axminster oferă posibilitatea realizarii celor mai complexe designuri fără a avea restricții privind culorile alese.
Curatare si intretinere mocheta

Cleaning and Care

Cleaning Instructions
PARTENERI Dacca