Colorex EC


Pardoseli electrostatice disipative ESD. Colorex EC- pardoseală conductivă.

Colorex EC este ideal pentru laboratoare, camere curate și camere server, respectând cele mai stricte necesități de eliberare a descărcărilor electrice și reducând orice formă de contaminare.

În spații precum cele de producție și asamblare a electronicelor, mecatronică sau alte spații unde se generează încărcări electrice, pardoseala joacă un rol esențial în buna desfășurare a activității.

Grosime : 2,0 mm;
Dimensiune : 61,5 cm x 61,5 cm;
clasa de trafic 43 clasa de ignifugare Bfl s1 conductivitate termica rezistenta chimica antibacterian ESD antiderapant antistatic Electrostatic Discharge Flooring Powered pallet truck and forklifts Repairable and restorable solution. No downtime


Filtreaza culori :Cu acest tip de pardoseală Colorex, descărcarea statică este ”condusă” printr-o rețea densă de mici ”vene” ce asigură conductivitatea pe toată suprafața pardoselii. Încărcarea electrostatică este colectată prin această rețea și descărcată în pământ cu ajutorul unor fire de cupru. Acesta este un sistem natural, care nu necesită aditivi volatili, chimici pentru a îmbunătăți conductivitatea.
PARTENERI Dacca