Expona Design


Colecția LVT Expona Design este o pardoseală modulară din vinil și marchează introducerea unui concept nou în pardoseala cu design exclusivist. 

Prin adăugarea variației de umbră și textură suprafeței în fiecare dală, într-o varietate de designuri contemporane, decorative și elegante, folosind efecte grafice inovative, această gamă oferă oportunitatea de a crea interioare unice, oferind utilizatorului adevarate experiențe.

Inspirate din materiale naturale, în tonuri coloristice armonioase, dalele Expona Design pot fi combinate pentru a obține spații inspiraționale, confortabile și autentice. Colecția prezintă  3 categorii de designuri care reflectă frumusețea naturii:  wood, stone, abstract. 

     

Preturi de la 27.01 € / mp excl. TVA Nu include taxa de transport extern. Se comanda la multiplu de cutie.

Grosime : 3,0 mm;
conductivitate termica clasa de trafic 43 pretabilitate pentru scaun rotativ FloorScore EPD antiderapant antistatic clasa de ignifugare Bfl s1


Filtreaza culori :Polyflor Expona Design este ideal pentru zonele comerciale foarte intens traficate și industriale din sectoarele de vânzare cu amănuntul, timp liber, birou, educație și asistență medicală, plus alte zone cu trafic intens.
PARTENERI Dacca