Proiecte Design&amenajare completă firmă marketing *exceptFriday, Cluj-Napoca, 2023

În lumea dinamică a marketingului, creativitatea și colaborarea sunt elemente esențiale pentru succesul unei companii. Un spațiu de birouri bine amenajat joacă un rol semnificativ în stimularea creativității și productivității echipei tale de marketing.

Stilul industrial, dar cu accente de culoare și elemente din natură poate fi alegerea perfectă pentru a crea un mediu inspirat și modern. 

Aceasta a fost și propunerea noastră pentru *exceptFriday, agenție de SEO și marketing digital din Cluj-Napoca. După concept și alegerea celei mai bune variante pentru client, au urmat materialele calitative, durabile și cât mai diversificate, apoi am trecut la stadiul final, implementarea. 

Stilul industrial se caracterizează prin utilizarea elementelor robuste și materialelor precum metalul, lemnul și cimentul. Cu toate acestea, adăugarea unor culori puternice poate aduce viață și energie în spațiu. În acest proiect, pata de culoare este galbenul aducând un plus de personalitate încăperii, fiind completat perfect cu antracitul. Galbenul este asociat cu optimismul, creativitatea și energie pozitivă, în timp ce antracitul oferă un contrast elegant și sobru. Combinația lor poate stimula creativitatea și încuraja concentrarea.

Mobilierul custom a completat perfect tot conceptul, având elemente de lemn, dar și elemente industriale, plasă din metal, țevi de cupru decorative. 

PARTENERI Dacca