Proiecte Amenajare restaurant-pizzerie A 2 Bistro, Cluj-Napoca, 2021

Proiect de amenajare restaurant și pizzerie A 2 Bistro, Cluj-Napoca 2021


Un spațiu public atipic transformat într-un loc versatil de servit masa, surprinzător, plin de energie si personalitate.
Designerul Dacca a conceput un interior eye-catching, in care elementele de mobilier sunt in armonie cromatică și vizuală cu  decorațiunile și elementele decorative de pe pereți. S-a dorit un  spațiu  ieșit din cotidian, deconectant, un spațiu în care să te relaxezi în pauza de masă sau la o discuție cu un prieten. 
Toate elementele de mobilier, tapetul personalizat marca Intuitive sau pluta Muratto folosită pentru placarea stâlpilor sunt certificate pentru spațiile publice. 
Scaunele de lemn, în culori  vii, reprezintă elementul de impact al amenajării. Ele aduc personalitate interiorului alcătuind un ansamblu coerent impreună cu mesele cu structură metalică. Tapetul personalizat , prezent in mai multe designuri atent alese pentru a nu încărca spațiul, este gândit ca un fundal care aduce elemente naturale în ambient, alături de plăcile de pluta folosite pentru placarea stălpilor.  Corpurile de iluminat sunt un element surprinzător  în amenajare, conturează și accentuează fluiditatea și ineditul spațiului.

PARTENERI Dacca