Proiecte Amenajare restaurant-pizzerie A 2 Bistro, Cluj-Napoca, 2021

Proiect de amenajare restaurant și pizzerie A 2 Bistro, Cluj-Napoca 2021

Vă prezentăm un spațiu public atipic - un loc versatil de servit masa, plin de energie și personalitate.

Designerul Dacca a conceput un interior eye-catching, în care elementele de mobilier sunt în armonie cromatică și vizuală cu decorațiunile și elementele decorative de pe pereți. S-a dorit un  spațiu ieșit din cotidian, deconectant, un spațiu în care să te relaxezi în pauza de masă sau la o discuție cu un prieten. 

Toate elementele de mobilier, tapetul personalizat marca Intuitive sau pluta Muratto, folosită pentru placarea stâlpilor, sunt certificate pentru spațiile publice. 
 
  • Scaunele din lemn, în culori vii, reprezintă elementul de impact al interiorului. Ele aduc personalitate întregului spațiu, alcătuind un ansamblu coerent împreună cu mesele cu structură metalică.
  • Tapetul personalizat, prezent în mai multe designuri atent alese pentru a nu încărca spațiul, este gândit ca un fundal care aduce elemente naturale în ambient, alături de plăcile de plută, folosite pentru placarea stălpilor.
  • Corpurile de iluminat sunt un element surprinzător în amenajare, conturează și accentuează fluiditatea și ineditul spațiului.


PARTENERI Dacca