Amenajare sală de conferințe / meeting

Design interior personalizat, soluții de amenajare sală de conferințe pentru sedii de birouri și sedii de bănci

Clădirile de birouri, sediile de companii și sediile băncilor au nevoie de spații destinate unor evenimente speciale, precum conferințe și workshopuri, sau pentru ședințele obișnuite cu partenerii de lucru, colaboratorii sau personalul angajat. Aceste săli de ședințe și conferințe pentru sediile de birouri trebuie să fie spațioase și luminoase, confortabile și cu un aspect plăcut, elegant, cu o acustică bună.
Dacca Group Trade vă pune la dispoziție toată gama de produse necesare unei amenajări complete de la pardoseli la mobilier, mese, scaune, fotolii, placări pentru pereți și tapet personalizat pană la soluții acustice, corpuri de iluminat și textile. 

Pentru amenajarea sălii de conferințe în sediile de birouri sau în bănci, este recomandată mocheta personalizată sau de colecție, ori se poate opta pentru pardoseala Flotex. Mocheta trebuie sa fie de foarte bună calitate, cu clasa de trafic 33 și proprietăți speciale pentru o sală de conferințe, precum absorbanță fonică și termică.

Amenajare sală de conferințe și ședințe pentru sedii administrative, tribunale și judecătorii, poliție

Atmosfera primitoare și relaxantă, designul interior modern și de bun gust, confortul și lumina naturală sunt câteva dintre caracteristicile de care are nevoie o sală de ședințe sau pentru conferințe din sediile administrative, tribunale și judecătorii sau sedii de poliție. În aceste săli pardoseala trebuie să îndeplinească o serie de criterii de calitate și durabilitate, absorbanță fonică și termică, durabilă și fie ușor de întreținut pe termen lung.


PARTENERI Dacca