Amenajare spații de servire a mesei in spitale, clinici medicale, cantine si alte unități medicale

Design interior, amenajare sală de mese în spitale, clinici medicale, centre de îngrijire vârstnici

DACCA Group Trade vă oferă pachetul complet de amenajare: de la mobilier, la pardoseli și pereți, mese, scaune, fotolii, canapele, sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.
La fel ca toate spațiile din spitale, clinici si centrele medicale, sălile destinate servirii mesei, bucătăriile și anexele trebuie să respecte normativele de igienă și siguranță impuse de Ministerul Sănătății.

Pardoselile folosite pentru amenajarea sălilor de servire a mesei trebuie să fie rezistente la trafic intens, antiderapante, ușor de curățat și intretinut, dar in același timp sa aiba un aspect placut. Credem că este important să ai un mediu plăcut si te simți bine atunci cand servesti masa!
La decorarea pereților, vă recomandăm tapetul marca Intutive ce il puteți personaliza cu orice desen la alegere. Materialele diverse pe care se realizează personalizarea tapetului, vă permite de asemenea să alegeți dintr-o gamă largă de texturi.
La bucătăria profesională, pardoselile trebuie să fie antiderapante, fără rosturi (să fie suprafețe continue), fabricate din materiale speciale ca să reziste acestor condiții specifice (chiar dacă aburul conține grăsimi si totul devine mai alunecos). 
Colecțiile noastre din categoria “covoare pvc antiderapante” sunt special concepute pentru astfel de spații si intrunesc toate cerințele solicitate in normele legale in vigoare. Pentru pereți in - bucătăriile profesionale- vă recomandam plăcile antibacteriene termoformante marca Bioclad.PARTENERI Dacca