Bolon By You. Modele personalizate de pardoseli din vinil

Povestea brandului Bolon, recunoscut şi apreciat în întreaga lume pentru pardoselile ţesute din vinil, îşi are începutul în urmă cu 60 de ani, într-o mică fabrică de covoare din Suedia.
 

Din dorinţa de a gasi soluţii inovatoare care să ofere un aspect unic, eleganţă şi soluții durabile pentru amenajarea interioarelor, cele două fiice ale fondatorului fabricii de covoare au deschis drumul inovator al pardoselilor ţesute din vinil.

Astfel, începând din 2003, Bolon a devenit un etalon al calităţii şi al inovaţiei în domeniul pardoselilor ţesute din vinil pentru spaţii rezidenţiale şi comerciale. Bolon aduce strălucirea din fashion design în lumea pardoselilor și mai ales în domeniul designului interior, îmbinând într-un mod cu totul inedit aspectul de pardoseală împletită (ce ne aminteşte de confortul unui covor) cu rezistenţa firelor din vinil, rezultatul fiind de fiecare dată unul spectaculos.

Fiecare catalog şi fiecare colecţie de pardoseli Bolon s-a remarcat prin inovaţii în domeniul tehnologiei prelucrării şi fabricării pardoselilor ţesute din vinil, dar şi prin design şi varietatea culorilor.
 

 
Au fost create foarte multe tipuri de design, pattern-uri, forme şi posibilităţi multiple de a realiza pardoseli personalizate folosind creaţiile Bolon, realizate în departamentul propriu de design şi prin colaborări cu unele dintre cele mai prestigioase case de design ca Jean Nouvel, Patricia Urquiola și Missoni.

Pardoselile împletite din vinil de la Bolon au câştigat aprecierea designerilor şi a arhitecţilor români, acestea devenind o soluţie unică şi inovativă pentru amenajări în spaţii dintre cele mai diverse, datorită calităţii, durabilităţii şi modelelor inovative.

Pentru un plus de personalitate în spațiul pe care-l amenajăm cu pardoseli țesute din vinil, Bolon ne pune la dispoziție pe site-ul său un instrument care permite personalizarea modelelor de pardoseli.
    

Aplicația accesibilă pe site-ul Bolon este simplă și nu necesită decât 3 pași pentru personalizarea pardoselii preferate:

1. Ne alegem un pattern pentru: - Rolă  (din cele 7 modele: Dot, Geometric, Grid, Lace, Stripe, Weave și Calm)
                                                       - Dală  (din cele 4 modele: Poppy, Stitch, Field și Calm)
2. La pasul al doilea vom alege culoarea de bază din cele 4 culori disponibile pentru fond (Black, Brown, Grey, Beige) – care este în fapt țesătura orizontală;

3. La pasul 3 ne vom alege culoarea din cele 12 culori disponibile, pentru a obține efecte cu țesătura verticală.
 

Bolon By You este un program dedicat în primul rând designerilor și arhitecților, este foarte versatil și ne permite foarte multe combinații de forme, modele și culori. Îl puteți accesa aici. 

Îți poți face o programare în showroom pentru a descoperi toate colecțiile Bolon, iar aici poți vedea câteva dintre proiectele noastre în care s-a folosit pardoseala de vinil Bolon.

DACCA - soluții complete de amenajare

Prin experiența acumulată pe piața românească începând cu 2008, DACCA are capacitatea de implementa un proiect de amenajare personalizat pentru orice spațiu de birouri, Horeca, rezidențial, medical ș.a.m.d. Se poate livra soluția tehnică și produsele, inclusiv cu anumite contribuții pe zona de design, pentru adaptarea la spațiul disponibil. În timp, DACCA a dezvoltat parteneriate cu furnizori care pot asigura materiale pentru orice tip de amenajare, în variante personalizate sau modulare, inclusiv mobilier (scaune, mese, banchete, fotolii, pouf-uri etc.), soluții de iluminat sau panouri decorative acustice. Te așteptăm în sediul nostru și showroomul din Cluj-Napoca (Str. Wolfgang Amadeus Mozart nr. 16) pentru a descoperi o gamă largă de produse și soluții decorative.

PARTENERI Dacca