Pardoseli antibacteriene pentru amenajare spital, clinică medicală sau farmacie

Unitățile sanitare, de la spitale, clinici medicale și centre îngrijire și recuperare, până la cabinete medicale și laboratoare de analize medicale, sunt instituții unde igiena și curățenia sunt mai importante decât orice alte principii de amenajare interioară.

Pardoseli antibacteriene pentru amenajare spital, clinică medicală sau farmacie

Pardoselile folosite pentru amenajarea unui spital sau a unei clinici trebuie să respecte normativele impuse de Ministerul Sănătății; trebuie să fie antiderapante și antistatice, fără rosturi (să fie suprafețe continue), foarte ușor de curățat și de igienizat, fabricate din materiale tratate antibacterian.

Pentru amenajarea farmaciei, recomandăm covoarele din vinil sau pvc cu clasa de antialunecare R10, clasa de trafic 3.4/ 4.3 (comercial extrem), antistatic, rezistent la contactul cu agenții chimici de curățare și igienizare.

Pentru amenajarea Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, echipa de arhitecți DACCA Group a optat pentru pardoseala antibacteriană din pvc Sarlon Sparkling și Colorex de la Forbo.

Forbo este o pardoseală realizată cu tehnologii moderne, care oferă căldură, confort și siguranță interioarelor în care este folosită, datorită proprietăților antibacteriene și antiderapante. Pardoseala din pvc de la Forbo este rezistentă la trafic intens, își păstrează aspectul și textura pe o perioadă foarte lungă de timp și este ușor de întreținut.

Pardoseală antibacteriană pentru amenajare spații medicale, Forbo

Pardoseala profesională Sarlon Sparkling Acoustic Vinyl, produsă de Forbo, este special concepută pentru spații ce necesită o igienă impecabilă, precum spitalele, clinicile sau farmaciile. Pardoseala din pvc Sarlon Sparkling este durabilă, antibacteriană și cu o foarte bună absorbanță fonică, stabilă din punct de vedere dimensional.

Varietatea de culori și modele disponibile, este, de asemenea, un atu al pardoselilor Sarlon Sparkling de la Forbo, astfel că putem să alegem modelul potrivit pentru tipul de interior pe care îl amenajăm. Putem să armonizăm astfel pardoseala cu celelalte obiecte de mobiler sau decorațiuni, ce vor face încăperea primitoare și estetică.

Pardoseli speciale Colorex Forbo, pentru amenajare camere curate

Camerele curate sunt încăperi ce impun condiții speciale de curățenie și igienă, precum sălile pentru intervenții chirurgicale, laboratoarele de analize medicale sau activități de cercetare științifică.

Pardoseala Colorex, produsă de Forbo, este special concepută pentru camere curate, având proprietăți speciale de prevenire a contaminării și proprietăți antistatice. Este o pardoseală realizată special pentru a controla descărcarea statică în zone speciale precum camere sterile, blocuri operatorii sau spații industriale în care se produc componente electronice.

DACCA - soluții complete de amenajare și design interior

Prin experiența acumulată pe piața românească începând cu 2008, DACCA are capacitatea de implementa un proiect de amenajare personalizat pentru orice spațiu de birouri, Horeca, rezidențial, medical ș.a.m.d. Se poate livra soluția tehnică și produsele, inclusiv cu anumite contribuții pe zona de design, pentru adaptarea la spațiul disponibil. În timp, DACCA a dezvoltat parteneriate cu furnizori care pot asigura materiale pentru orice tip de amenajare, în variante personalizate sau modulare, inclusiv mobilier (scaune, mese, banchete, fotolii, pouf-uri etc.), soluții de iluminat sau panouri decorative acustice. Te așteptăm în sediul nostru și showroomul din Cluj-Napoca (Str. Wolfgang Amadeus Mozart nr. 16) pentru a descoperi o gamă largă de produse și soluții decorative.
 


PARTENERI Dacca