Unde putem să folosim Flotex

Pardoseala Flotex poate fi elementul care schimbă total aspectul şi rezistenţa unui spaţiu cu trafic intens. Flotexul este compus din: suport flexibil impermeabil ranforsat cu fibre de sticlă și inserții cu fire de nailon P.A. 6.6.

Flotexul face ca suprafaţa pe care este instalat să devină una antiderapantă, antibacteriană şi cu un aspect estetic plăcut. Disponibil în colecţiile Colour, Linear şi Vision, acesta îţi oferă o gamă largă de modele şi palete cromatice, care se vor adapta clădirii tale.

De ce să alegi o pardoseală din Flotex

Responsabilitatea pentru un produs inovator, aşa cum este pardoseala Flotex, o poartă chiar procesul acestuia de fabricaţie. În acest caz, tehnologia bionică îmbină sistemele şi metodele de lucru din natură cu procesele şi produsele create de mâna omului. Astfel, produsele sunt îngrijite şi dezvoltate ca rezultat al unui set de abordări ce dau rezultate optime.

De exemplu, pentru respingerea umezelii din pardoseala Flotex, putem spune că poate fi responsabilă frunza lotusului. Rezistenţa şi aderenţa Flotex-ului poate fi asemănată cu talpa şopârlei gecko, care se adaptează oricăror condiţii. Pentru mai multe informaţii, procesul de producţie al acestei pardoseli poate fi urmărit în video de mai jos.
 

Un produs ce nu reține umezeala, dar care în acelaşi timp, poate să absoarbă particulele de praf ori mizerie din aer sau din apropiere. Acesta este şi motivul pentru care, atunci când pardoseala din Flotex este spălată, scoate la suprafaţă un grad mai mare de praf şi bacterii decât ar conţine, aparent, când aceasta este uscată.

Flotexul este o pardoseala igienică, confortabilă și silențioasă. 

Unde putem folosi pardoseala Flotex

Designurile de pe o pardoseală din Flotex sunt realizate printr-o tehnologie digitală de imprimare, ce oferă posibilitatea unor efecte impresionante. Modele vibrante sau imagini din viaţa reală, capturate de o cameră cu o rezoluţie mare, pot înfrumuseţa o podea, într-un mod spectaculos.

Poţi reda o imagine ce imită iarba, nisipul sau apa ori poţi alege o iluzie optică în regim HD, care să lase orice angajat trece prin biroul tău fără cuvinte. În plus, această pardoseală se curăţă rapid, astfel că orice daună survenită înaintea unei şedinţe poate fi reparată.


Pardoseala din Flotex, deşi absoarbe particulele de praf şi bacteriile din aer, nu este afectată de mizerie. Murdăria nu se impregnează în structura acesteia, iar o pardoseală ce nu se pătează este ideală pentru o sală de evenimente, restaurant, salon de mic dejun, sală de conferințe, dar chiar și pentru o grădiniță sau şcoală.

Acelaşi tip de pardoseală poate personaliza o bibliotecă cu un peisaj din fire de iarbă şi poate da o notă optimistă unei săli de examen, dacă o accesorizezi cu designul unor pietre de la malul mării. Iar efectul antibacterian al acestei pardoseli a transformat-o într-o opţiune de luat în seamă de către conducerea spitalelor, centre de ingrijire vârstnici şi a altor instituţii de sănătate.

DACCA - soluții complete de amenajare și design interior

Prin experiența acumulată pe piața românească începând cu 2008, DACCA are capacitatea de implementa un proiect de amenajare personalizat pentru orice spațiu de birouri, Horeca, rezidențial, medical ș.a.m.d. Se poate livra soluția tehnică și produsele, inclusiv cu anumite contribuții pe zona de design, pentru adaptarea la spațiul disponibil. În timp, DACCA a dezvoltat parteneriate cu furnizori care pot asigura materiale pentru orice tip de amenajare, în variante personalizate sau modulare, inclusiv mobilier (scaune, mese, banchete, fotolii, pouf-uri etc.), soluții de iluminat sau panouri decorative acustice. Te așteptăm în sediul nostru și showroomul din Cluj-Napoca (Str. Wolfgang Amadeus Mozart nr. 16) pentru a descoperi o gamă largă de produse și soluții decorative.
 


PARTENERI Dacca