DACCA: soluții complete de amenajare pentru spații publice


Pe 12 martie 2019, Dacca Group Trade a organizat la București o prezentare a principalelor soluții de amenajări interioare oferite pe piața românească, la care au participat numeroși arhitecți, designeri, specialiști din domeniu, jurnaliști. Într-o atmosferă vintage din Centrul Vechi, au fost expuse materiale performante pentru pardoseli, pereți, mobilier, soluții acustice, corpuri de iluminat și textile, destinate în special proiectelor publice – birouri, Horeca, învățământ, spații medicale, comerciale, chiar industriale.

Începând de la înființare, în 2007, DACCA a dezvoltat soluții atât pentru pardoseli, cât și placări sau personalizări pentru pereți, tapet, astfel încât să poată oferi soluții de amenajare complete.

”Putem adapta soluții complete pentru orice tip de spațiu și să fim un suport real pentru arhitecții le care proiectează. Ne prezentăm cu branduri de top, de la Bolon – pe zona de pardoseli, De Vorm – soluții acustice, placări, mobilier, corpuri de iluminat și tot ce ține de un modul acustic foarte bine pus la punct, Cube Design partenerul nostru pentru mobilierul nostru office, Cane-line – mobilier outdoor pentru Horeca și multe altele.” – arată doamna Laura Seles, Marketing Manager.


Bolon - pardoseli fashion pentru orice tip de spațiu

Pardoselile Bolon sunt cunoscute în România în special prin aplicațiile din zone office, dar acestea sunt la fel de potrivite și în spații comerciale, hoteliere ș.a.m.d., ca variante de pardoseli ”fashion”, surprinzătoare, texturate precum mocheta, dar în același timp ultrarezistente. Brandul Bolon se identifică prin inovație, dezvoltând noi colecții și lucrând în colaborare cu cei mai prestigioși designeri din lume, de la Jean Nouvel și Missoni la Giulio Cappellini și Campana Brothers.

Strălucirea din fashion design a fost adusă în lumea pardoselilor, îmbinând într-un mod cu totul inedit aspectul de împletitură (ce ne aminteşte de confortul unui covor) cu rezistenţa firelor din vinil. Au fost create foarte multe modele, pattern-uri, forme, texturi şi posibilităţi de a personaliza o acoperire, urmărind trendurile și creându-le adeseori.

Pardoselile Bolon au câştigat astfel aprecierea designerilor şi arhitecţilor de pe toate meridianele, inclusiv din România, care au putut oferi investitorilor soluții unice, rezistente, confortabile inclusiv din perspectiva acustică.

Sisteme acustice pentru spațiile office - o necesitate!

Soluțiile acustice și absorbția zgomotului (unul dintre factorii importanți de stres), contribuie major la confortul spațiului de lucru. Sunetul se propagă sferic, în toate direcțiile, dar pereții despărțitori, panourile de birou, dulapurile cu panouri frontale acustice sau diversele amenajări interioare întrerup calea acestora de la sursă către receptor.

Atunci când sunt folosite corect, mobilierul și soluțiile de amenajare cu proprietăți acustice au rol în îmbunătățirea semnificativă a eficienței activității, a productivității. Acestea au fost concepute pentru a absorbi sau opri sunetele nedorite, de diverse frecvențe, din birourile tip open space (de la zgomotele imprimantelor sau tastaturilor, la discuțiile colegilor), sporind capacitatea de concentrare a angajaților care nu mai sunt astfel perturbați sau întrerupți.

Astfel rolul lor este nu doar decorativ, ele reorganizează spațiul și creează intimitate. DACCA oferă o multitudine de soluții de acest tip, prin parteneriatele cu producători specializați precum Acustio, De Vorm, Green Furniture Concept, Muratto, Offecct, ReFelt.

Comunicat de presă publicat în Pardoseli Magazin (11.06.2019).

Citește pe blogul nostru: Prezentare de produse de amenajare – un eveniment DACCA

PARTENERI Dacca