Noua colecție Truly de la BOLON: curaj, intuiție și hiper-texturi

Dacă vrei să începi o amenajare sau o renovare, în cadrul căreia ai de gând să schimbi și pardoselile, este de preferat să te pui la curent cu noutățile, cu ultimele colecții de finisaje. Este cea mai bună metodă de a te sincroniza cu tendințele momentului și să beneficiezi de interioare originale, mai ales dacă este vorba de un spațiu care trebuie să transmită un mesaj clar, intens: un birou, un spațiu comercial, o sală de întâlniri sau conferințe, un lobby de hotel. Este motivul pentru care îți recomandăm să consulți ultimele colecții din portofoliul DACCA, reactualizate permanent conform tendințelor în designul european. De data aceasta, am ales să îți spunem câteva cuvinte despre noua colecție Truly lansată la începutul acestui an de cunoscutul producător suedez de pardoseli premium Bolon. O poți găsi și în România prin intermediul DACCA Group Trade. 

Este o colecție concepută de echipa proprie de designeri de la Bolon, care a definit-o ca reprezentativă nu doar prin materialul de excepție, ci și prin valorile pe care le promovează: curajul de a îndrăzni, creativitatea, redefinirea perspectivei asupra spațiului prin intermediul pardoselilor. Au fost concepute cinci game originale – cinci expresii ale unui design intuitiv, singular, legat de percepția intimă a texturii și efectelor de culoare. Desenul este marcat de formațiuni vizibile prin excelență, definite ca hiper-texturi, care oferă noi modalități de a direcționa lumina pe pardoseală, făcându-ne să conștientizăm faptul că doar în mintea noastră ne creăm limitări, acolo unde putem găsi de fapt potențialități. Astfel, a fost dezvoltată cea mai curajoasă colecție Bolon, în care au fost concretizate multe dintre ideile, curiozitățile și dorințele acumulate de-a lungul anilor de creatorii suedezi, testând limitele materialului și ale tehnologiei avansate de care dispune. 

Bolon Truly
Echipa a primit un brief curajos care a necesitat un salt de încredere și un spațiu sigur pentru a crea și a inova. Au fost inventate noi efecte de culoare și modele, depășind provocările tehnice. Pe parcurs, echipa s-a trezit chiar în mijlocul ADN-ului nostru, unde atât trecutul, cât și viitorul sunt prezente. Au insistat și li s-au dezvăluit aceste cinci modele”, arată Marie și Annica Eklund, surorile din cea de-a treia generație a familiei care reprezintă brandul Bolon.

Iată cele cinci game:
  • Anything Everything - un model în nuanțe de verde intens și albastru închis, cu irizații de alb lucios, care dă senzația de joc al spațiilor, de fragmentare a camerei în mai multe dimensiuni.
  • Disrupt and Discover – carouri din fibre albe, aurii și verzi, duse uneori spre nuanțe închise și combinate aparent aleatoriu, căpătând pe o bază albastră un aspect de cerneală; privit în ansamblu, sugerează și o ambianță tip Matrix.
  • 100 Percent – zigzaguri cu o grafică reinterpretată, fără o geometrie prezivibilă, cu nuanțe de ultraviolet pe o bază neagră, lucioasă.
  • Precis –un model oarecum fluid, cu formațiuni amplificate din loc în loc, având o bază neagră profundă pe care se disting nuanțe de cupru și irizații albăstrui.
  • I see you – tonuri mai moi, pe o bază albă, care sugerează tehnica artistică a colajului; pare că totul se depune strat după strat, atât cât se poate pentru a crea ceva subtil.
Bolon Truly

Pardoselile din colecția Truly sunt disponibile sub formă de role, de dale 50 x 50 de centimetri sau ca plăci Bolon Studio, care se montează de stratul suport prin lipire cu adezivi. Grosimea lor poate fi de 2,5 mm (role), 3 mm (dale) sau 5,2 mm (varianta acustică, ce poate reduce zgomotul de impact cu până la 21 dB). Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest material absolut original, trebuie spus că, în mare, este vorba de o pardoseală de vinil țesut, pe suport de vinil armat cu fibră de sticlă. Această structură specială îi conferă și textura unică, inimitabilă, precum și rezistența deosebită, ceea ce asigură un termen de garanție de 15 ani. Astfel, o pardoseală Bolon se poate monta în orice spațiu care presupune trafic, dar și un design deosebit: birouri, săli de conferințe sau pentru evenimente, spații comerciale, showroom-uri, restaurante, recepții de hotel sau de companii etc. 
Toate variantele sunt fabricate în Suedia folosind energie regenerabilă și conțin inclusiv materiale reciclate, conform strategiei de dezvoltare durabilă a producătorului suedez.

În ultimii ani, DACCA a realizat în România o serie de lucrări de pardoseli Bolon, așa cum se poate vedea pe site-ul companiei. Sunt amenajări fashion, pentru spații cu diverse destinații.

Bolon Truly

DACCA Group Trade este o companie românească specializată în amenajări interioare pentru spații publice și rezidențiale, cu o experiență de aproape 15 ani pe piața autohtonă. De-a lungul timpului, s-a impus prin calitatea lucrărilor și prin utilizarea unor materiale de finisare premium, de la branduri verificate, recunoscute în același timp și pentru designul original. Succesul DACCA se datorează, de asemenea, implementării unor concepte proprii de design, care au asigurat succesul fiecărei lucrări. Pe lângă servicii de proiectare, materiale pentru finisaje și execuție efectivă, clienții au posibilitatea de a opta pentru diverse obiecte de mobilier, elemente decorative, soluții de iluminare și optimizare acustică. Cu ajutorul nostru, vei beneficia de concepte personalizate, abordate într-o manieră omogenă, holistică.

Dacă îți dorești să lucrezi cu noi, ca antreprenor, designer sau beneficiar, ne poți contacta aici

Oricum, sunt mari șanse să ne vizitezi la noul nostru showroom din Cluj-Napoca. Te putem ajuta programându-ți o vizită, astfel încât întâlnirea noastră să fie cât mai interesantă.
 

PARTENERI Dacca