Proiecte complete de amenajări cu Dacca Group Trade

În domeniul amenajărilor Horeca, este de preferat ca proiectele să fie abordate holistic, de către o companie specializată, capabilă să gestioneze lucrările în mod eficient, cu experiența necesară, având la dispoziție materiale profesionale dedicate. Aceste companii sunt mai mult decât simpli furnizori sau execuanți de amenajări interioare, sunt integratori care țin cont de specificul industriei, de caracteristicile fiecărui spațiu.

La fel de importantă este asumarea proiectului până la final, ceea ce înseamnă responsabilitate, garanție pentru lucrarea realizată și capacitatea de a oferi servicii complete, astfel încât beneficiarul să aibă cât mai puține probleme de rezolvat, preocupându-se doar de operarea ulterioară a spațiului respectiv.

Sunt și motivele pentru care firma Dacca Group Trade din Cluj-Napoca, activă pe întreaga piața românească, este apreciată, oferind pachete complete de servicii și produse, pentru a livra clienților săi un produs final de calitate.

Dacca Group Trade are capacitatea de a oferi pachetul complet de proiectare a designului interior și de amenajare, consultanță, precum și furnizarea produselor și accesoriilor, de la pardoseli și finisaje pentru pereți, la mobilier (inclusiv mese, scaune, fotolii și canapele), sisteme acustice, corpuri de iluminat, tapet personalizat marca Intuitive și decorațiuni.

Această companie importă toată gama de produse pentru interior și gestionează direct tot procesul: de la discuția cu clientul și identificarea soluției potrivite, la lansarea comenzii, până la livrarea și implementarea produsului.

Toată gama de produse este importată direct de la producători de renume, precum Bolon, Fletco, Fritz Hansen, CUBE-Design, Green Furniture Concept, DeVorm, SOFT Line, Forbo, Ply Collection, Chairs&more, Cane-line, INTUITIVE, Kartell, & Tradition, Bolia, Offecct, Muratto, Bover, Bsweden și alții.

Dacca Group Trade are în portofoliul său numeroase proiecte de amenajare și design interior realizate pentru spațiile Horeca, astfel că dispune de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare. Colaborările cu producătorii se bazează pe parteneriate directe, indiferent de tipul produsului – de la mobilier și pardoseli speciale, la soluții pentru pereți, mobilier acustic, corpuri de iluminat, scaune, fotolii, decorațiuni; toate soluțiile propuse de DACCA sunt puse în operă cu produse profesionale pentru spații publice, verificate pe piața europeană și nu numai.

În toate cazurile, este vorba de produse premium, caracterizate prin inovație, eleganță, rafinament și calitate, adaptate la trendurile din designul actual. În consecință, produsul finit astfel obținut va fi în ton cu tendințele momentului, concepute în atelierele de creație ale unor mari designeri de renume mondial.

Locația HoReCa amenajată împreună cu DACCA își poate asuma mai departe rolul de a crea noi tendințe în ospitalitatea autohtonă, pornind de la concept și design. Pe o piață concurențială ca aceasta, creativitatea trebuie să ne însoțească la fiecare pas!

DACCA - amenajări complete pentru spațiile Horeca:

 • zona de lounge
 • recepție
 • lobby
 • restaurant
 • cafenea
 • club, bar
 • cazinou
 • terasă

Branduri specializate:

 • Fotolii, canapele, banchete: Fritz Hansen, &Tradition, Softline, Kartell, Bolia, Kristalia
 • Scaune: Fritz Hansen, &Tradition, Softline, Kartell, Bolia, Kristalia, Chairs & More, Ply Collection
 • Corpuri de iluminat: Fritz Hansen, &Tradition, Kartell, Kristalia, Bover, Bsweden, Bolia
 • Mobilier outdoor pentru terese sau cluburi/baruri: Cane-line, Kartell
 • Pereți: Intuitive, Murrato · Pardoseli: Bolon, Lano Carpets, Incati, Fletco
 • Covoare: Louis de Poortere
Comunicat de presă publicat în Spa Magazin (09.09.2019).

Citește pe blogul nostru:
Cum amenajăm o sală de evenimente și conferințe?
Amenajarea spațiilor HoReCa: o provocare și o oportunitate pentru designeri

PARTENERI Dacca