Sistemul de scaune Ascent – inovație, eleganță, sustenabilitate

Green Furniture Concept ne surprinde, din nou, cu o inovație atât în privința designului, cât și prin funcționalitate și confort – sistemul de scaune Ascent. Este un sistem de scaune flexibil, modular, care se poate adapta cu ușurință la modificările din spațiul în care este amplasat. Sistemul de scaune Ascent, realizat de Green Furniture, se remarcă prin contururile elegante, texturile fine, dar și prin soluțiile sustenabile pe care le integrează.

Sistemul de scaune Ascent – ideal în spațiile aglomerate din domeniul medical

Mobilierul din spațiile de recepție sau din sălile de așteptare din spitale, clinici sau centre de îngrijire trebuie să fie confortabil, flexibil și adaptabil, să țină cont de nevoile diferite ale pacienților și de cerințele specifice domeniului medical.

Lucrând alături de arhitecți și manageri din domeniul sănătății, Green Furniture Concept a realizat prin sistemul Ascent o soluție practică și estetică pentru spitale și personalul acestora, de la profesioniștii care oferă serviciile medicale, la pacienți și însoțitori.

Sistem flexibil de scaune Ascent este foarte ușor de curățat și de întreținut, un tip de mobilier ce poate fi instalat în toate spațiile publice, oferind continuitate în orice tip de interior. Prin eleganța și simplitatea designului, dar și prin texturile fine ale suprafețelor din lemn, Ascent creează medii calde și atractive, care fac mediul clinic mai primitor.

Dacca este partener și unic distribuitor al produselor Green Furniture în România. Am folosit în proiectele de amenajare și design interior soluțiile inovatoare Green Furniture - detalii pe blogul nostru:
Respectul pentru brand și mai mult decât atât, în amenajările interioare comerciale
Mese și scaune pentru Horeca – alege varianta profesională!

PARTENERI Dacca