Descoperă cele mai noi informații despre colecțiile noastre, noi trenduri în amenajările spațiilor publice și design interior. 


Sistemul de scaune Ascent – inovație, eleganță, sustenabilitate


Lucrând alături de arhitecți și manageri din domeniul sănătății, Green Furniture Concept a realizat prin sistemul modular de scaune Ascent o soluție practică și estetică pentru spitale și personalul acestora.
24.05.2022

Suportul EcoTex, mocheta Fletco – un produs sustenabil premiat


Un astfel de produs sustenabil este suportul EcoTex pentru mocheta Fletco, realizat 85% din PET reciclat. Acesta a fost premiat la o competiție internațională, la care au participat 10.000 de candidati din 52 de țări.
18.05.2022

Noua colecție Truly de la BOLON: curaj, intuiție și hiper-texturi


Este o colecție reprezentativă nu doar prin materialul de excepție, ci și prin valorile pe care le promovează: curajul de a îndrăzni, creativitatea, redefinirea perspectivei asupra spațiului prin intermediul pardoselilor.
11.04.2022

Noua colecție BOLON by Patricia Urquiola


Noua colectie este inspirata din arta populară japoneză Sashiko, care personalizează orice spațiu high-end printr-un design umanizat, cu trimiteri sugestive către meșteșugurile originare.
10.09.2021

Emerge - noua colecție de la BOLON


Emerge este o colecție inspirată din natură, dar fără să imite culori și forme concrete ale acesteia, ci lăsându-ne imaginația să caute, să se lase fascinată și să opteze.
21.01.2021

DACCA: amenajări speciale pentru unități medicale


Calitatea serviciilor medicale este reflectată și de ambianța creată printr-o amenajare profesională, cu materiale inovative. Avem soluții personalizate pentru eficiență maximă și pentru a obține interioare agreabile.
07.10.2020

Sfaturi pentru amenajarea spațiilor hoteliere


În urma experienței dobândite în ultimii 13 ani, în sute de proiecte finalizate, dorim să vă împărtășim câteva sfaturi sau idei de urmat care pe noi ne-au ajutat în realizarea proiectelor.
02.04.2020

Elite Kids, grădinița ca-n povești, din Pitești un proiect DACCA


Grădinița Elite Kids din Pitești implementează un nou concept de educație, asigurând copiilor securitate maximă și libertatea creativității.
17.03.2020

Proiecte complete de amenajări cu Dacca Group Trade


În domeniul amenajărilor Horeca, este de preferat ca proiectele să fie abordate holistic, de către o companie specializată.
17.03.2020
PARTENERI Dacca