Aparițiile noastre în presă


Noua colecție BOLON by Patricia Urquiola


Noua colectie este inspirata din arta populară japoneză Sashiko, care personalizează orice spațiu high-end printr-un design umanizat, cu trimiteri sugestive către meșteșugurile originare.
10.09.2021

Emerge - noua colecție de la BOLON


Emerge este o colecție inspirată din natură, dar fără să imite culori și forme concrete ale acesteia, ci lăsându-ne imaginația să caute, să se lase fascinată și să opteze.
21.01.2021

DACCA: amenajări speciale pentru unități medicale


Calitatea serviciilor medicale este reflectată și de ambianța creată printr-o amenajare profesională, cu materiale inovative. Avem soluții personalizate pentru eficiență maximă și pentru a obține interioare agreabile.
07.10.2020

Sfaturi pentru amenajarea spațiilor hoteliere


În urma experienței dobândite în ultimii 13 ani, în sute de proiecte finalizate, dorim să vă împărtășim câteva sfaturi sau idei de urmat care pe noi ne-au ajutat în realizarea proiectelor.
02.04.2020

Elite Kids, grădinița ca-n povești, din Pitești un proiect DACCA


Grădinița Elite Kids din Pitești implementează un nou concept de educație, asigurând copiilor securitate maximă și libertatea creativității.
17.03.2020

Proiecte complete de amenajări cu Dacca Group Trade


În domeniul amenajărilor Horeca, este de preferat ca proiectele să fie abordate holistic, de către o companie specializată.
17.03.2020

Noile colecții Bolon, prin DACCA Group Trade


Bolon, unul dintre cele mai inovative și exclusiviste branduri de pardoseli de pe piața europeană și mondială, este reprezentat în România de DACCA.
15.03.2020

DACCA: soluții complete de amenajare pentru spații publice


Prezentare a principalelor soluții de amenajări și design interior oferite pe piața românească - un eveniment DACCA.
15.03.2020

Bolon – idealul în designul hotelier


Pardoselile Bolon sunt cunoscute în România în special prin aplicațiile din zone office, dar acestea sunt la fel de potrivite și în spații hoteliere...
15.03.2020

Pardoseli pentru o clinică privată de oftalmologie din Cluj-Napoca


În toamna anului 2018 a fost deschisă la Cluj-Napoca una dintre cele mai performante unități medicale din țară, Clinica Oculens.
13.03.2020
PARTENERI Dacca